3 egyszerű, málnás finomság

A tavasz, illetve a kora nyár másik kedvenc gyümölcse az eper mellett a málna. Sokféle módon fogyaszthatjuk. Készíthetünk belőle levest, mártást, desszerteket, fagylaltot, de a legjobb egyszerűen, frissen leszedve, közvetlenül a bokorról enni. Legalábbis, gyerekkoromban a Mamáméknál így fogyasztottuk. Nálunk a kertben egyenlőre, csak egy szederbokor van, amit szintén imádunk, rengeteg, hatalmas szemű, zamatos szeder terem rajta, de mivel van még hely egy málnabokornak is, így tervezzük annak a beszerzését is 🙂

De addig sem maradunk málnás desszertek nélkül. A képekre kattintva érhetőek el a receptek:

Málnarózsás rizspuding mogyoróvajas talpon

Csokoládé és lime mousse, málnával és balzsamecettel

Túrós-kukoricapelyhes palacsinta, joghurtos málnával

Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a FacebookonPinterestenBloglovin’




Címkézve:, , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás