3+1 ínycsiklandó étel spárgával

A tavaszi spárgaszezon sláger ételei, mint a spárgakrémleves, vagy a spárga hollandi mártással, spárgás lepény, quiche, saláta stb. mellett, érdemes kipróbálnunk más ételeket is, ezzel az egészséges, finom zöldségfélével. Ehhez hoztam most 3 különféle hússal készült spárgás ételt és egy házi, rokfortos pizzát.

A receptek a képekre kattintva érhetőek el:

 

Csirkehússal:

Spárgás csirkeragu, friss bazsalikommal

Nagyon egyszerű és gyors fogást főzhetünk egy kis csirkehúsból, spárgából, friss bazsalikommal fűszerezve. Nem csak finom, de nagy előnye, hogy pillanatok alatt elkészül.

Spárgás csirkeragu, friss bazsalikommal

Sertéshússal:

Köményes pecsenye, spárgás gombamártással 

Spárga és gomba egy finom tejszínes raguban, ami nagyszerűen illik a fűszeres, sült sertéshús mellé.

Köményes pecsenye, spárgás gombamártással

Marhahússal:

Marharagu spárgával

Az omlós marhahúshoz is jól passzol a zsenge, zöldspárga, egy nagyon finom lecsós raguban.

Marharagu spárgával

A végére jöjjön a pizza:

Spárgás, rokfortos házi pizza

Egy finom, házi készítésű pizzára is nagyszerű feltét lehet a friss zöldspárga, egy kis sonkával, szalámival és rokforttal.

Spárgás, rokfortos pizza

Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a FacebookonPinterestenBloglovin’




Címkézve:, , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás