A tavaszi spárgaszezon sláger ételei, mint a spárgakrémleves, vagy a spárga hollandi mártással, spárgás lepény, quiche, saláta stb. mellett, érdemes kipróbálnunk más ételeket is, ezzel az egészséges, finom zöldségfélével. Ehhez hoztam most 3 különféle hússal készült spárgás ételt és egy házi, rokfortos pizzát.
A receptek a képekre kattintva érhetőek el:
Csirkehússal:
Spárgás csirkeragu, friss bazsalikommal
Nagyon egyszerű és gyors fogást főzhetünk egy kis csirkehúsból, spárgából, friss bazsalikommal fűszerezve. Nem csak finom, de nagy előnye, hogy pillanatok alatt elkészül.
Sertéshússal:
Köményes pecsenye, spárgás gombamártással
Marhahússal:
Marharagu spárgával
Az omlós marhahúshoz is jól passzol a zsenge, zöldspárga, egy nagyon finom lecsós raguban.
A végére jöjjön a pizza:
Spárgás, rokfortos házi pizza
Egy finom, házi készítésű pizzára is nagyszerű feltét lehet a friss zöldspárga, egy kis sonkával, szalámival és rokforttal.
Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a Facebookon, Pinteresten, Bloglovin’
Címkézve:bacon, csirkehús, fehér spárga, friss bazsalikom, gomba, házi pizza tészta, marhahús, pizza, rokfort sajt, sertéshús, sonka, szalámi, tejszín, zöld spárga
Vélemény, hozzászólás?