Recept ötletek a karácsonyi menühöz 2.

A mai adag, amit kiválogattam a karácsonyi menühöz, a főételek kategóriájából valók. Holnap, pedig a desszertek következnek. 🙂

Főétel:

Csirkerolád hercegnő burgonyával, citromos borsmártással

Stefánia vagdalt, gyümölcsteában párolt lilakáposztával

Báránysült, vörösboros mártással, erdei gyümölcsökkel, burgonyafánkkal

Rozmaringos csirke vagdalt, diós bundában, tejszínes-mézes káposztával

Roston sült vadlazacfilé gyöngyhagymával, citromos-petrezselymes olajjal

Csirkés rizsfelfújt, medvehagymás-korianderes zöldborsó krémmel

Csirkés rizsfelfújt, medvehagymás-korianderes zöldborsó krémmel

Fokhagymás joghurtban pácolt csirkemell töltve, friss salátával

Szalonnás meggyel töltött kacsacomb, rizslepénnyel

Tejszínes spagetti, füstölt pisztránggal, édesköménnyel

Roston sült vadlazacfilé padlizsánnal, kakukkfüves házi majonézzel

Nagyon kellemes készülődést kívánok!

Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a FacebookonPinterestenBloglovin’




Címkézve:, ,

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás