Recept ötletek a karácsonyi menühöz

Minden családnak megvan a hagyományos, karácsonyi menüje. Ez nálunk sincs másképp, a szokásos orjaleves, szabolcsi töltött káposzta, diós és mákos bejgli, hatlapos krémes és zserbó nélkül, nem is tudnánk elképzelni az ünnepet. Viszont, szeretek egy-két újdonságot is készíteni, hogy változatosabbá tegyem a menüsort. Mert ugyebár az ünnep nem csak egy napból áll….  Éppen ezért, összeállítottam egy kis ízelítőt a  receptjeimből. Ma az előételekből és levesekből válogattam, holnap hozom a főételeket.

A képekre kattintva olvashatóak a receptek.

Előétel, leves:

Körtés-kakukkfüves kacsamáj tésztakosárban, portói mazsolamártással

Túrós lepény kapros-zöldséges tonhalraguval

Előétel: Libamájragus házi rétes

Babkrémmel töltött gőzgombóc, paprikás sajtmártással

Húsleves marhafarokból

Orjaleves daragaluskával

Kapros-tejszínes bárányraguleves

Zsályás sajtleves, sonkás vajgaluskával

Almás sajtleves, kakukkfüves-almás párnával

Nagyon kellemes készülődést kívánok!

Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a FacebookonPinterestenBloglovin’




Címkézve:, , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás