Sárgarépás sajtkrém

Egyszerű, olcsó, finom, reggelire, vagy tízóraira, akár egy kis sonkával, főtt tojással és újhagymával.

Sárgarépás sajtkrém

Hozzávalók 4 személyre:
1 doboz natúr krémsajt
1 kisebb sárgarépa
1 gerezd fokhagyma
friss petrezselyem
friss snidling

fehér bors

Elkészítés:
A sárgarépát lereszeljük.. A krémsajthoz adjuk az apróra vágott snidlinggel és petrezselyemmel együtt, belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Jól elkeverve már lehet is tálalni. Reggelire felvágottal, főtt tojással, pirítóssal nagyon friss és ízletes. Nem utolsó sorban vitamindús.

Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a FacebookonPinterestenBloglovin’

 




Címkézve:,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás