Kelt tészták

Kenyerek, lángosok, pékáruk, pogácsák:

Bagett a legegyszerűbb kenyértésztából

Egyszerű sajtos csiga

Egyszerű tejes kifli

Egyszerű, házi kenyér

Hamburger puffancs

Lángos egyszerűen

Magyaros kenyérlángos

Olívás csavart kenyér, aszalt paradicsommal

Puha, vajas kifli

Rozsos-joghurtos kenyér, fokhagymás vajjal

Sajtos-sonkakrémmel töltött rúd

Sajttal töltött kifli

Sós, foszlós kalács tejsavóból

Szezámos lepénykenyér, fokhagymás vajjal

Tejfölös-szalonnás kenyérlángos (töki pompos)

Vágott zsemle búzacsírával

Burgonyás pogácsa libazsírral

Burgonyás, omlós keksz

Hagymás pogácsa

Sajtos-szezámos karfiol “roppancs”

Tejfölös-burgonyás pogi baconnel (extra puha)

Kalácsok:

Almás-narancsos kalács

Édes bundás kalács, mézzel

Egyszerű cukros kalács

Foszlós kalács és nutellás kifli

Gesztenyés kalács

Gyümölcskenyér karácsonyra, ahogy én készítem

Mandulás kalács

Marcipános kalács

Mazsolás tekercs

Mézes-datolyás kalácskák

Narancsos sütőtök kalács

Sós, foszlós kalács tejsavóból

Vaníliás-zöldalmás rózsakalács

Variációk kalácsra

Fánk félék, gőzgombóc:

Farsangi fánk (nem csak farsangra)

Mézes-gyömbéres sárgarépafánk, édes joghurttal

Pillekönnyű, joghurtos édesburgonya (batáta) fánk

Tarkedli (cseh fánk) eperrel

Babkrémmel töltött gőzgombóc, paprikás sajtmártással

Gőzgombóc – házi baracklekvárral, dióval

Gőzgombóc marcipánnal, vörös áfonyával

Sütemények:

Almás-diós “pizza” mézzel

Ökörszem áfonyával

Citromos-szedres sütemény

Áfonyás-vaníliás párnák

Tejfölös-fahéjas, kelt sütemény

Kókuszos-csokis kelt tekercs

Fahéjas-mascarponés háromszögek

Csokis-narancsos kiflik

Ferdinánd tekercs, ahogy én készítem

Vaníliapudingos-szilvás kelt sütemény

Karamellás-almás kelt csigák

Foszlós kalács és nutellás kifli

Kakaós csiga

Diós tekercs édesburgonyával

Marcipánnal töltött, szilvalekváros kiflik




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás