Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet csirkemell filé
4 szelet füstölt tarja
A sajtkrémhez:
1 doboz natúr krémsajt
1 kisebb sárgarépa
1 gerezd fokhagyma
friss petrezselyem
friss snidling
só
fehér bors
A panírozáshoz:
liszt
2 db tojás
zsemlemorzsa
zsír, vagy olaj a sütéshez
Elkészítés:
A sajtkrémet elkészítjük a reszelt sárgarépával és a fűszerekkel.
A csirkemell szeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, mindegyikre ráhelyezek egy-egy tarja szeletet, erre ráteszek egy adag sajtkrémet, majd félbehajtom bepanírozom és zsiradékban aranybarnára sütöm.
Rizskörettel, friss salátával tálalom.
Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a Facebookon, Pinteresten, Bloglovin’
Címkézve:csirkemell, füstölt tarja, krémsajt, sárgarépa
Vélemény, hozzászólás?