Epres-joghurtos reggeli

Rendkívül gyorsan elkészíthető, nagyon mutatós, reggeli finomság. Kedvünk szerint variálhatjuk különböző gyümölccsel, de ha pikánsabbá szeretnénk tenni, használjuk friss bazsalikomot, vagy mentát. Kiegészíthetjük pirított magvakkal, pl.: mandulával, mogyoróval, pisztáciával, dióval, de akár aszalt gyümölcsökkel is gazdagíthatjuk. Használhatunk méz helyett más édesítőt is.

 

Epres-joghurtos reggeli

Hozzávalók személyenként:
1 marék natúr kukoricapehely
4-5 szem eper
1,5 dl natúr joghurt
2 evőkanál méz

Elkészítés:
Az epret mossuk meg, majd csepegtessük le, vágjuk gerezdekre a szemeket.
A joghurthoz keverjük a mézet.
Egy pohár aljába helyezzünk néhány gerezd epret, szórjunk rá kukoricapelyhet, majd ismét epret.

Rétegezzük egymás után, majd öntsük rá a mézes joghurtot és a tetejét is rakjuk ki eperrel.




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás