Húsos főételek

Főétel:
Bárány:

Aszalt szilvával göngyölt báránycomb, vadrizzsel

Bárány tekercs, mandulás lilakáposztával töltve

Báránycomb pörkölt, medvehagymás, házi juhtúrós rétessel

Báránycomb, parajos túróval töltve

Báránysült, vörösboros mártással, erdei gyümölcsökkel, burgonyafánkkal

Báránytekercs medvehagymás juhtúróval töltve, tejes puliszkával

Csirke:

Csirkemell rolád, hercegnő burgonyával, citromos borsmártással

Csirkemell tejfölös lecsóval

Csirkés rizsfelfújt, medvehagymás-korianderes zöldborsó krémmel

Fokhagymás joghurtban pácolt csirkemell, tejszínes trombitagombával, cukkinivel töltve, friss salátával

Gyömbéres-fokhagymás csirkemell, fűszeres burgonyával, zöld salátával

Kelkáposzta tekercsek sajtmártással

Rozmaringos csirke vagdalt, diós bundában, tejszínes-mézes káposztával

Sárgarépás sajtkrémmel töltött csirkemell, rántva

Spárgás csirkeragu, friss bazsalikommal

Sült csirkecomb, paprika mártással, gnocchi-val

Tejszínes-parajos csirkemell kakukkfűvel

Vajbabos csirkerolád, camembertes zöldsalátával

Kacsa, liba:

Kacsamell, balzsamecetes áfonyamártással, burgonyafánkkal

Márton napi sült libacomb, házi káposztás rétessel

Omlós kacsasült portóis meggyzselével

Sült libacomb, portóiban párolt, datolyás körtével

Szalonnás meggyel töltött kacsacomb, rizslepénnyel

Sertés:

Csirkemájjal és tojással töltött dagadó

Köményes pecsenye, spárgás gombamártással

Magyaros sertésragu

Pácolt oldalas, chilis-gyömbéres tésztával

Stefánia vagdalt, gyümölcsteában párolt lilakáposztával

Temesvári sertésragu “reform” galuskával

Töltött dagadó, körtés zöldsalátával

Töltött gömbcukkini tejszínes-kapros mártással

Marha:

Marhafarok tejszínes gombamártással, bazsalikomos kifliburgonyával

Marhahús falatkák és fűszeres camembert sajt sütve, gyömbéres kivi salátával

Marharagu spárgával

Halak, rákok:

Fokhagymás sült tengeri halfilé mentás-joghurtos kivi mártással

Halfilé sörtésztában, újhagymás pirított gombával

Roston sült vadlazacfilé gyöngyhagymával, citromos-petrezselymes olajjal

Roston sült vadlazacfilé padlizsánnal, kakukkfüves házi majonézzel

Sült tengeri halfilé, kakukkfüves, tejszínes gombamártással

Torpedó rákfarok ropogós kókuszbundában, királyrák burgonyafészekben, kétféle mártogatóssal, citromvajas, thai jázmin rizzsel tálalva




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás