Boros receptek

Ezen az oldalon, olyan ételek receptjei találhatók, amelyek bor felhasználásával készültek.  A képekre kattintva érhetőek el a receptek.

 

Almás sajtleves, kakukkfüves-almás párnával

 

Mini hamburgerek csirkével, tejszínes-gombás mártással

 

Epres-aszús tortácska

 

Marhafarok tejszínes gombamártással, bazsalikomos kifliburgonyával

 

Kapros-tejszínes bárányraguleves

 

Zsályás sajtleves, sonkás vajgaluskával

 

Omlós kacsasült portóis meggyzselével

 

Mézes-datolyás kalácskák

 

Mandulás sütemény

 

Rozmaringos csirke vagdalt, diós bundában, tejszínes-mézes káposztával

 

Körtés-kakukkfüves kacsamáj tésztakosárban, portói mazsolamártással

 

Túrós lepény kapros-zöldséges tonhalraguval

 

Báránysült, vörösboros mártással, erdei gyümölcsökkel, burgonyafánkkal

 

Vajbabos házi rétes camembertes mártással

 

Vajbabos csirkerolád, camembertes zöldsalátával

 

Tokaji aszúban párolt libamájpástétom, pirított kalácson, dijoni mustáros fügelekvárral

 

Fenyőméz szuflé, kecskesajttal, céklával, tokaji mártással




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás