Sárgarépás sajtkrémmel töltött csirkemell, rántva

Ez a recept a Sárgarépás sajtkrém  tovább gondolása.

Sárgarépás sajtkrémmel töltött csirkemell, rántva

Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet csirkemell filé
4 szelet füstölt tarja

A sajtkrémhez:
1 doboz natúr krémsajt
1 kisebb sárgarépa
1 gerezd fokhagyma
friss petrezselyem
friss snidling

fehér bors

A panírozáshoz:
liszt
2 db tojás
zsemlemorzsa
zsír, vagy olaj a sütéshez

Elkészítés:
A sajtkrémet elkészítjük a reszelt sárgarépával és a fűszerekkel.
A csirkemell szeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, mindegyikre ráhelyezek egy-egy tarja szeletet, erre ráteszek egy adag sajtkrémet, majd félbehajtom bepanírozom és zsiradékban aranybarnára sütöm.
Rizskörettel, friss salátával tálalom.

Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a FacebookonPinterestenBloglovin’




Címkézve:, , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás