Indul a Baileys Sütikihívás – Rafinált kényeztetés

Sziasztok!
Rafinált kényeztetés. Annyira izgatott vagyok, el sem hiszitek milyen szuper felkérést kaptam! Mivel nagyon szeretek kísérletezni, játszani az ízekkel, ezért különösen nagy öröm számomra, hogy részt vehetek ebben a versenyben, ami nem más, mint a Baileys Sütikihívás.

Annyit előzetesen elárulhatok, hogy hamarosan elképesztő rafinált finomságokat fogunk készíteni három héten át Danival, a Tejturmix bloggerével. A ti feladatotok lesz eldönteni, hogy melyikünk desszertje nyeri el a tetszéseteket.

Érdemes lesz követni a Baileys Sütikihívást a márka facebook oldalán és szavazni, mert rátok is meglepetések várnak!

Az első Baileys Sütikihívásra nagyon szuper dolgot hozok, egy igazi rafinált kényeztetést. A kép alapján, szerintetek milyen desszert készül?

Segítek, a képen mascarpone, kókusz, kávé, eper és a fő hozzávaló Baileys Irish Cream látható.

Indul a Baileys Sütikihívás - Rafinált kényeztetés
Vajon mi készül?

Egy ínycsiklandó, bolondos finomságot fogok készíteni Baileys felhasználásával. Ha van kedvetek, tartsatok velem és figyeljétek a Baileys oldalát, mert hamarosan fény derül mindenre…  😉

Ne feledjétek, szombaton már élőben szavazhattok a Baileys Facebook oldalán a nektek leginkább tetsző desszert csodára és ami ennél is fontosabb, hogy a szavazással Baileyst nyerhettek! 🙂

Nagyon tetszik ez a sütikihívás, annyira izgalmas, ahogy a fejemben megszületik egy kép, arról hogy milyen desszertet fogok elkészíteni ezekből az alapanyagokból és mire kész vagyok velük, addigra rájövök, hogy egy bejegyzés nem is lenne elég ahhoz a sok ötlethez ami ilyenkor eszembe jut.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Follow Me!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás