Főétel:
Bárány:
Aszalt szilvával göngyölt báránycomb, vadrizzsel
Bárány tekercs, mandulás lilakáposztával töltve
Báránycomb pörkölt, medvehagymás, házi juhtúrós rétessel
Báránycomb, parajos túróval töltve
Báránysült, vörösboros mártással, erdei gyümölcsökkel, burgonyafánkkal
Báránytekercs medvehagymás juhtúróval töltve, tejes puliszkával
Csirke:
Csirkemell rolád, hercegnő burgonyával, citromos borsmártással
Csirkés rizsfelfújt, medvehagymás-korianderes zöldborsó krémmel
Gyömbéres-fokhagymás csirkemell, fűszeres burgonyával, zöld salátával
Kelkáposzta tekercsek sajtmártással
Rozmaringos csirke vagdalt, diós bundában, tejszínes-mézes káposztával
Sárgarépás sajtkrémmel töltött csirkemell, rántva
Spárgás csirkeragu, friss bazsalikommal
Sült csirkecomb, paprika mártással, gnocchi-val
Tejszínes-parajos csirkemell kakukkfűvel
Vajbabos csirkerolád, camembertes zöldsalátával
Kacsa, liba:
Kacsamell, balzsamecetes áfonyamártással, burgonyafánkkal
Márton napi sült libacomb, házi káposztás rétessel
Omlós kacsasült portóis meggyzselével
Sült libacomb, portóiban párolt, datolyás körtével
Szalonnás meggyel töltött kacsacomb, rizslepénnyel
Sertés:
Csirkemájjal és tojással töltött dagadó
Köményes pecsenye, spárgás gombamártással
Pácolt oldalas, chilis-gyömbéres tésztával
Stefánia vagdalt, gyümölcsteában párolt lilakáposztával
Temesvári sertésragu “reform” galuskával
Töltött dagadó, körtés zöldsalátával
Töltött gömbcukkini tejszínes-kapros mártással
Marha:
Marhafarok tejszínes gombamártással, bazsalikomos kifliburgonyával
Marhahús falatkák és fűszeres camembert sajt sütve, gyömbéres kivi salátával
Halak, rákok:
Fokhagymás sült tengeri halfilé mentás-joghurtos kivi mártással
Halfilé sörtésztában, újhagymás pirított gombával
Roston sült vadlazacfilé gyöngyhagymával, citromos-petrezselymes olajjal
Roston sült vadlazacfilé padlizsánnal, kakukkfüves házi majonézzel