Előételek:
Egyszerű, leveles tésztában sült virsli falatok
Házi medvehagymás-juhtúrós rétes
Vajbabos házi rétes, camembertes mártással
Hideg előételek, saláták:
Borecetes-hagymás burgonyasaláta
Friss saláta Camembert-el, pirított szezámmaggal, fügés balzsamecettel
Füstölt, fűszeres makréla saláta, almával, mézes-tormás joghurtos öntettel
Kolbászos krémmel töltött tojás, kakukkfűvel
Őszi saláta chilis kecskesajttal, dióval és körtével
Piskóta rolád majonézes salátával töltve
Sonkás-tormás krémmel töltött tojás, bazsalikommal
Téli saláta, balzsamos sült céklával, batátával, mangalica sonkával
Meleg előételek:
Grillezett halloumi sajt, citrusos-mentás salátával
Kacsahússal, chilis kukoricával töltött krumplis rudak
Kecskesajttal töltött káposztás fánk, zöldfűszeres mártogatóssal
Körtés-kakukkfüves kacsamáj tésztakosárban, portói mazsolamártással
Mini hamburgerek csirkével, tejszínes-gombás mártással
Sajtos-chilis babfasírt zabpehellyel
Sajtos-szezámos karfiol “roppancs”
Reggelik:
Kecskesajtos, sonkás tojásrántotta
Rozmaringos, sonkás-zöldséges rántotta
Túrós-kukoricapelyhes palacsinta, joghurtos málnával
Pástétomok, krémek:
Diós lencsepástétom, burgonyás kekszen tálalva
Kakukkfüves kacsamájpástétom portóival
Tokaji aszúban párolt libamájpástétom, pirított kalácson, dijoni mustáros fügelekvárral
Zöldfűszeres túrókrém, kőrözött, tojáskrém paprikában tálalva