Recept ötletek a karácsonyi menühöz 2.

A mai adag, amit kiválogattam a karácsonyi menühöz, a főételek kategóriájából valók. Holnap, pedig a desszertek következnek. 🙂

Főétel:

Csirkerolád hercegnő burgonyával, citromos borsmártással


Stefánia vagdalt, gyümölcsteában párolt lilakáposztával


Báránysült, vörösboros mártással, erdei gyümölcsökkel, burgonyafánkkal


Rozmaringos csirke vagdalt, diós bundában, tejszínes-mézes káposztával


Roston sült vadlazacfilé gyöngyhagymával, citromos-petrezselymes olajjal


Csirkés rizsfelfújt, medvehagymás-korianderes zöldborsó krémmel

Csirkés rizsfelfújt, medvehagymás-korianderes zöldborsó krémmel


Fokhagymás joghurtban pácolt csirkemell töltve, friss salátával


Szalonnás meggyel töltött kacsacomb, rizslepénnyel


Tejszínes spagetti, füstölt pisztránggal, édesköménnyel


Roston sült vadlazacfilé padlizsánnal, kakukkfüves házi majonézzel

Nagyon kellemes készülődést kívánok!

Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a FacebookonPinterestenBloglovin’




Címkézve:, ,

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás